ÅBEN FÆLLES LØBETRÆNING I DYREHAVEN!

ÅBEN FÆLLES LØBETRÆNING I DYREHAVEN:

SNIK Atletik afholder “Den Grønne Halvmarathon træning”.
(Sæson: lørdage i tiden 5/1-19 – 11/5-19).

Boost din løbeform til Gjensidige Den Grønne Halvmarathon 2019.

Mød frisk lørdag den 5/1-19 og de efterfølgende mange lørdage i Dyrehaven (start/mål ved rød port ved Fortunen) kl. 9.00.

Der løbes i den fantastiske natur i Dyrehaven og uden forstyrrelser fra larmende trafik, uden stop ved lysreguleringskryds og intet vejarbejde på løberuterne. Løbetræningen sker sammen med Danmarks bedste fartholdere. Fartholderne styrer tempoet, og de sikrer samtidig, at alle kommer rigtigt rundt på de planlagte løberuter.

De erfarne fartholdere styrer løbegrupperne i følgende tempi 5.00 min., 5.15 min., 5.30 min., 5.45 min., 6.00 min., 6.15 min., 6.30 min. og 6.45 min. pr. km. Der løbes i et ensartet tempo hele vejen på ruterne.

Man bestemmer naturligvis selv, hvor langt man vil løbe.

Der startes med en lille velkomsttale med praktiske informationer.